Killerbee schakelbrommer kopen

Een Killerbee schakelbrommer kopen is echt een hele goede keuze. De schakelbrommers van Killerbee zijn in de basis een echte motorfiets waardoor de remmen, vering, banden hier ook op zijn aangepast. Hierdoor is het kopen van een Killerbee schakelbrommer ook een veilige keuze. Een motorfiets is namelijk volledig gebouwd op hoge snelheden en met een schakelbrommer is de maximum snelheid 45km per uur.

Killerbee schakelbrommer kwaliteit

De kwaliteit van een Killerbee schakelbrommer is zeer goed te noemen. Killerbee kiest er altijd voor om een product op de markt te brengen die al geheel doorontwikkeld is bij Killerbee gaat kwaliteit absoluut boven kwantiteit. Bovendien zijn de Killerbee schakelbrommers af fabriek voorzien van A-Merk onderdelen waaronder een NGK Bougie, Regina ketting, Talon tandwielen en CST banden.

Killerbee schakelbrommer modellen

De Killerbee schakelbrommer is op dit moment leverbaar in maar liefst vijf verschillende modellen en zijn deze ook allemaal leverbaar in vier verschillende populaire kleuren.

 

Killerbee F21 schakelbrommer kleuren:

Killerbee F21 glans zwart

Killerbee F21 mat zwart

Killerbee F21 mat groen

Killerbee F21 glans grijs

Killerbee F31 schakelbrommer kleuren:

Killerbee F31 glans zwart

Killerbee F31 mat zwart

Killerbee F31 mat groen

Killerbee F31 glans grijs

Killerbee F51 schakelbrommer kleuren:

Killerbee F51 glans zwart

Killerbee F51 mat zwart

Killerbee F51 mat groen

Killerbee F51 glans grijs

Killerbee F66 schakelbrommer kleuren:

Killerbee F66 glans zwart

Killerbee F66 mat zwart

Killerbee F66 mat groen

Killerbee F66 glans grijs

Killerbee F99 schakelbrommer kleuren:

Killerbee F99 glans zwart

Killerbee F99 mat zwart

Killerbee F99 mat groen

Killerbee F99 glans grijs

Premium Scooters Apeldoorn is een Killerbee Exclusief dealer 

Dit betekend dat wij altijd ieder model Killerbee Schakelbrommer in de showroom hebben staan. Of je nou op zoek bent naar een Killerbee F21, Killerbee F31, Killerbee F51, Killerbee F66 of Killerbee F99. 

Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een proefrit te maken op een Killerbee schakelbrommer. Zo kan je de Killerbee schakelbrommer van je keuze ook echt ervaren. Een proefrit op een Killerbee schakelbrommer is bij Premium Scooters Apeldoorn altijd geheel vrijblijvend. 

Killerbee schakelbrommer leasen

Een Killerbee Schakelbrommer kopen kan een behoorlijke uitgave zijn die niet altijd uitkomt. Bij Premium Scooters Apeldoorn is het ook mogelijk om een Killerbee schakelbrommer in termijnen te betalen!

 

Vergelijkbare schakelbrommers

Wanneer je kiest voor een Killerbee schakelbrommer kies je absoluut voor kwaliteit! Er zijn momenteel meerdere merken en modellen schakelbrommers op de markt die qua model vergelijkbaar zijn maar meestal zelfs duurder in aanschaf terwijl de kwaliteit stukken minder kan zijn.

Enkele voorbeelden zijn:

BTC Raw Hanway 50 Caferacer

Hanway Scrambler

Mash Fifty 50

Mash X-Ride 50

Orion

Garantie

Het merk Killerbee staat voor kwaliteit en geeft standaard al twee jaar garantie op alle schakelbrommers. Omdat wij als Killerbee Exclusief dealer volledig achter het product staan geven wij drie jaar garantie op alle schakelbrommers die bij ons zijn verkocht zowel online als in de showroom. 

Meer informatie over een Killerbee schakelbrommer?

Mocht je meer informatie willen hebben over een Killerbee Schakelbrommer dan helpen wij je graag! Contact met ons opnemen kan via WhatsApp, E-mail, Telefonisch en uiteraard in de showroom aan de 1e Wormenseweg 125 in Apeldoorn.