Premium Scooters is het beste adres voor jouw scooter plezier!

We zijn ruim 15 jaar geleden begonnen met de verkoop van gebruikte scooters. Nu zijn we uitgegroeid naar een hecht team met veel kennis. Door de verandering in de tweewielerbranche hebben wij ervoor gekozen om uitsluitend nog via onze webwinkel te verkopen. We verkopen ruim 800 scooters / brommers op jaarbasis en zijn daarmee een van de grootste scooterwinkels van Nederland.

Onze service

Of je nu op zoek bent naar de populaire Vespa Look scooter of een elektrische scooter, we helpen je precies te vinden wat je zoekt. Moet je een verzekering afsluiten? Wat komt er nog meer bij kijken? Wat zijn de betaalmogelijkheden? Op dat soort vragen hebben we een antwoord, omdat we het belangrijk vinden dat we je goede service verlenen. Ook na de aanschaf van je scooter kun je altijd bij ons terecht als je vragen hebt over je scooter.

Kwaliteit

We zijn Killerbee Exclusief dealer en we verkopen uitsluitend nieuwe scooters. Het inruilen van je oude scooter is wel mogelijk. Doordat we Killerbee Exclusief dealer zijn kunnen we uitdragen dat we passie voor ons vak hebben. Ook kun je er hierdoor van op aan gaan dat we alle kennis in huis hebben om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Garantie en voorwaarden

De kwaliteit van onze scooters is zo goed dat we in plaats van 2 jaar fabrieksgarantie, 3 jaar fabrieksgarantie geven. Mochten wij de bestelde scooter door omstandigheden niet kunnen leveren dan krijg je uiteraard je aanbetaling volledig terug.