De Piaggio One is 100% elektrisch!

Het nieuwste elektrische model van Piaggio is de Piaggio One. Deze volledig elektrische scooter is leverbaar in een 25km snorscooter (zonder helmplicht) en een 45km bromscooter (met helmplicht) Deze scooter van topkwaliteit is een moderne lichtgewicht scooter die je overal naar toe brengt!

De Piaggio One is leverbaar in verschillende uitvoeringen

Piaggio One: Snelheid 25 km/u (zonder helmplicht) met een actieradius tot 60 km. Snelheid 45 km/u (met helmplicht) actieradius tot 55 km in de ECO stand en tot 43 km in SPORT stand.

Piaggio One+: Snelheid 45 km/u (met helmplicht) actieradius tot 100 km in ECO stand en tot 68 km in SPORT stand.

Leverbaar in verschillende prachtige kleuren

De Piaggio One is beschikbaar met twee kleurengamma’s: Forever Grey, Forever White en Forever Black zijn de eenvoudigste kleurstellingen. De Sunshine Mix, Arctic Mix en Forest Mix zijn voorzien van twee kleuren. Bij de Mix-kleurstellingen is de buddyseat voorzien van grijze bekleding. De kleurstellingen zijn beschikbaar voor alle uitvoeringen.

Accessoires

Voor de Piaggio One zijn er uiteraard ook accessoires leverbaar. Bij Premium Scooters kan je alle accessoires bestellen voor de Piaggio One. Montage van accessoires is altijd GRATIS wanneer je een scooter bij ons koopt. Zo vind je bij ons onder andere windschermen in verschillende hoogtes en kleuren, opklapbare achterdragers en sloten voor jou Piaggio One!