Een gespecialiseerde scooterzaak in Apeldoorn vinden?

Het begon allemaal met de verkoop van tweedehands scooters heel wat jaren geleden. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van het land. Met ruim 15 jaar ervaring kunnen wij trots zeggen dat wij dè scooterzaak in Apeldoorn zijn, waar jij terecht kan als je op zoek bent naar kwaliteit. Wij zijn meer dan een scooter winkel, door onze jarenlange ervaring zijn wij een specialist op het gebied van scooter verkoop, onderhoud en reparatie.  Wordt nu ook één van onze vele honderden tevreden klanten door bij ons jouw nieuwe scooter in Apeldoorn te kopen.

Vandaag nog jouw scooter bestellen in onze webshop?

In onze webshop kun je kiezen uit ons geweldige assortiment. En leuker nog, je kunt jouw scooter in onze scooterzaak in Apeldoorn naar hartenlust upgraden. Naast de standaard onderdelen hebben wij namelijk vele extra accessoires te koop. Nadat je jouw scooter hebt gekozen heb je de optie om hem te upgraden met die onderdelen. Hierdoor is je scooter helemaal custom-made. Natuurlijk wordt jouw scooter bij je thuis bezorgd; voor slechts 39 Euro brengen wij jouw nieuwe aanwinst helemaal tot aan je deur! Ook betalen is super eenvoudig via onze webwinkel. Omdat wij graag meedenken met onze klanten zijn er verschillende manieren waarop je kunt betalen. Zo kun je veilig in één keer het gehele bedrag betalen met iDeal. Heb je het hele bedrag niet nu direct? Geen probleem! Je kunt dan kiezen voor drie opties: Je betaalt bijvoorbeeld in drie gelijke termijnen, zonder rente! Of, er is de mogelijkheid om je scooter te leasen voor een klein maandbedrag. Ook kun je achteraf betalen met AfterPay. En natuurlijk kan je bij ons ook betalen met CreditCard of Bancontact. Wat ons betreft hoeft een scooter kopen in Apeldoorn dus helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Scooterzaak Apeldoorn

De services van onze scooterzaak in Apeldoorn

Wil jij graag langskomen in onze showroom? Dat kan! Door simpelweg een appje naar ons te sturen kan je nu een afspraak maken. Wil je een scooter kopen in onze scooterzaak in Apeldoorn en vind je het fijn om al onze scooters in het echt te zien? Bij ons vind je gegarandeerd de beste exemplaren. En omdat we veel ervaring hebben opgedaan kun je met al je vragen over jouw scooter bij ons terecht.Daarnaast hebben we een werkplaats waar de beste monteurs klaar staan voor reparatie en onderhoud van jouw scooter. Schade aan je scooter? Ook dat kunnen wij herstellen in onze werkplaats. Neem contact op met één van onze medewerkers om een afspraak te maken. Wij helpen je graag verder!