Aprilia SXR50 scooter kopen

Wanneer je op zoek bent naar een ruime scooter van de beste kwaliteit dan is de Aprilia SXR 50 absoluut de beste keuze. Aprilia is al jaren een bekend merk in de scooter en motor wereld en staan voor echte kwaliteit.

Dit volledig nieuwe model van Aprilia Scooters is dan ook ontworpen om zo comfortabel mogelijk van A naar B te reizen met een scooter.

Aprilia SXR50 motorblok

De SXR50 is voorzien van de nieuwe iGet Piaggio Euro-5 motor. Dit geheel vernieuwde motorblok is duidelijk verbeterd! Wij durven zeker te zeggen dat deze beter is dan de motoren die worden gebruikt onder de Vespa Sprint en Vespa Primavera.

LED Verlichting

Goed zichtbaar zijn maar zelf ook goed alles kunnen zien is geen enkel probleem door de slimme LED verlichting van de Aprilia SXR50. Deze scooter is voorzien van LED verlichting zowel voor als achter. 

Aprilia SXR50 opvoeren

Geheel standaard af fabriek is de snelheid van de Aprilia SXR50 45 tot 47km per uur. Uiteraard kunnen wij deze voor je aanpassen!

Het aanpassen van de snelheid kan op de volgende manieren:

Montage van een Malossi variateurset snelheid tussen de 50 en 55km per uur

Montage van een begrenzer de, snelheid is dan maximaal 65km per uur. Deze begrenzer is voorzien van een afstandsbediening wanneer deze ingeschakeld is zal de scooter maximaal 50km per uur rijden.

Aprilia SXR50 kopen online

Aprilia SXR50 scooter leasen

Een Aprilia Schakelbrommer kopen kan een behoorlijke uitgave zijn die niet altijd uitkomt. Bij Premium Scooters Apeldoorn is het ook mogelijk om een Aprilia SXR50 in termijnen te betalen!

Garantie

Het merk Aprilia staat voor kwaliteit en geeft standaard twee jaar garantie op alle scooters. 

Meer informatie over een Aprilia scooter?

Mocht je meer informatie willen hebben over een Aprilia scooter dan helpen wij je graag! Contact met ons opnemen kan via WhatsApp, E-mail, Telefonisch en uiteraard in de showroom aan de 1e Wormenseweg 125 in Apeldoorn.