Altijd de beste aanbiedingen bij Premium Scooters!

Een scooter extra goedkoop bestellen? Bekijk alle scooter aanbiedingen bij PremiumScooters.nl, waar je scooters van bekende topmerken als Killerbee en Piaggio goedkoop kunt bestellen!

Alle onderstaande scooters nu inclusief glans zwarte valbeugelset en een hoog windscherm naar keuze ( smoke of helder) kies hiervoor het Premium-Pakket!

De iDeal(e) aanbieding van deze maand!

Alle scooters op deze pagina koop je nu voor de scherpste prijs direct online! Alle onderstaande scooters leveren wij nu voor de scherpste prijs wanneer je deze uitsluitend betaald via iDeal. Uiteraard is onze prijs geheel rijklaar inclusief volledige garantie en tenaamstellen. Oftewel ALL-IN er komen geen kosten meer bij.

Wil je extra accessoires toevoegen? Uiteraard is dat mogelijk en de montage van extra accessoires is bij ons altijd GRATIS! Maak gebruik van onze configurator om eenvoudig alle extra accessoires toe te voegen en direct de totaalprijs te zien.

De aanbieding is uitsluitend online geldig en bij betaling via iDeal. Mocht je een aanbieding scooter toch willen kopen via lease of in3 neem dan contact met ons op via info@premiumscooters.nl

Bezorgen of zelf ophalen?

Uiteraard is het mogelijk dat wij de scooter komen bezorgen maar zelf ophalen is ook mogelijk in de showroom. Wanneer de scooter klaar staat voor aflevering nemen we altijd direct contact op. Ophalen van een scooter is uiteraard zonder kosten. Onze bezorgkosten zijn slechts € 39,-!

Onderstaande scooters kunnen nu worden besteld met extra korting!