Ontdek de AGM GT250 Fatbike!

Elektrisch rijden zonder rijbewijs!

De AGM GT250 Fatbike heeft trapondersteuning tot 25km/h. Een (bromfiets) rijbewijs is dus niet nodig en een minimum leeftijd is er niet. De AGM GT250 is er voor jong en oud!

Actieradius van ruim 80km

De fatbike is standaard voorzien van een uitneembare LG Lithium-ion 48V 12.8Ah accu (614Wh). Hiermee is een actieradius van ruim 80km op economy mode te behalen, dit is dus ruim voldoende voor dagelijks gebruik.

Goed voor het milieu

De AGM GT250 Fatbike is elektrisch en zeer duurzaam ontwikkeld. De fatbike is vervaardigd met schone en hernieuwbare energie.

 

LED Verlichting

Zowel voor als achter is de fatbike voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.

Digitaal Display

Het handige digitale display van de fatbike geeft alle belangrijke informatie overzichtelijk weer. Onder andere de huidige snelheid, gereden afstand en het batterijniveau zijn in één oogopslag te zien. Het digitale display is zo ontworpen dat deze zeer laag in energieverbruik is.

Steps voor passagier

De fatbike is standaard voorzien van passagier steps. Hiermee kan je dus onbezorgd toeren met z’n tweeën.

USB Lader

De fatbike is standaard voorzien van een USB lader. Dit is superhandig als jij je telefoon onderweg wilt opladen!

SHIMANO 7 Speed versnellingen

De fatbike is voorzien van Shimano 7 speed versnellingen. Hiermee kan je  probleemloos soepel en snel schakelen.

Uitneembare LG Lithium accu

De fatbike is voorzien van een uitneembare LG Lithium-ion 48V 12.8Ah accu met 614Wh. Hiermee heeft de AGM GT250 een actieradius op Economy mode van 80km en op Full power 60km.

Trapondersteuning

De fatbike is voorzien van een sterke 250 watt achterwielmotor. De motor heeft 3 verschillende trapondersteuningsstanden, deze zijn eenvoudig in te stellen via zowel het LCD-display als de besturingsknoppen op het stuur.

25km/h

De AGM GT250 is te rijden zonder rijbewijs en geschikt voor alle leeftijden!

80km

Met een volle accu kan je wel 80km rijden op je Fatbike!

0%

Een AGM GT250 Fatbike is goed voor het milieu zonder Co2 uitstoot!