Veel gestelde vragen

Onderstaand hebben wij een overzicht van de meest gestelde vragen opgesteld. Mocht je vraag hier niet tussen staan dan kan je via de klantenservice pagina contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen je graag verder met al je vragen.

Komen er nog extra kosten voor bijvoorbeeld het rijklaarmaken bij?

Nee, bij Premium Scooters zijn de prijzen all-in. Wij berekenen geen extra kosten voor het rijklaarmaken of andere zaken.

Krijg ik een kenteken bij aanschaf van een scooter?

Wij verzorgen een kenteken bij de levering van de scooter. 

Moet ik mijn nieuwe scooter verzekeren?

Vanaf het moment dat de scooter op naam is gezet moet de scooter ook verzekerd zijn. Wij raden aan de scooter te verzekeren op dezelfde dag dat je hem op naam hebt gekregen. Zonder verzekering mag er in ieder geval niet op worden gereden op de openbare weg. Hiervoor kun je een proces verbaal krijgen. Ook kun je een proces verbaal krijgen als de scooter op naam staat en niet is verzekerd. Het systeem van het RDW detecteert dit automatisch.

Wat zijn de levermogelijkheden?

De scooter kan 5 dagen per week worden opgehaald in onze vestiging in Apeldoorn. Op werkdagen bezorgen wij scooters in heel Nederland. Uiteraard geven we uitleg bij beide aflevermogelijkheden over de werking van de scooter en belangrijke dingen waar je op moet letten. 

Kan ik mijn scooter inruilen?

Uiteraard ruilen wij ook scooters in. Voor een taxatie kun je contact met ons opnemen.

Wat zijn de openingstijden?

In onze webwinkel plaats je 24 uur per dag, 7 dagen per week je bestelling. Bekijk hier de actuele showroom openingstijden.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten van een scooter zijn €39. De verzendkosten van een accessoire, onderdeel of helm zijn €7,25.

Wat is de levertijd?

Voor scooters is de levertijd afhankelijk van de voorraad en de drukte (laag- of hoogseizoen). Voor accessoires, onderdelen en helmen is de levertijd 1-3 werkdagen. Normaal gesproken worden alle bestellingen binnen +/- 2 tot 4 weken weken geleverd. In incidentele gevallen kan het soms voorkomen dat de bestelde brommer of scooter niet binnen deze tijd geleverd kan worden. Dit vanwege drukte of een ontoereikende voorraad bij de importeur. Hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 16 weken. Uiteraard doen wij er alles aan om de levertijd toch zo kort mogelijk te houden. Indien wij onverhoopt niet in staat zijn binnen 16 weken te leveren dan kan de koop worden ontbonden.

Is telefonisch bestellen mogelijk?

Uiteraard! Telefonisch bestellen is mogelijk op het telefoonnummer 055-312 35 03

Zijn de op Premiumscooters.nl vermelde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle prijzen op Premiumscooters.nl zijn inclusief BTW.

Bestelling en aanbetaling

Wanneer je bij ons in de showroom een scooter besteld vragen wij om een aanbetaling van € 200,- zo hebben wij meer zekerheid dat je de bestelde scooter, brommer of fatbike ook komt ophalen wanneer deze gereed is. Heb je bij ons online een scooter, brommer of fatbike besteld maar het komt toch niet helemaal goed uit of je hebt je bedacht en wilt deze annuleren dan is dat uiteraard mogelijk. Wanneer je betaald hebt via iDeal rekenen wij € 200,- annuleringskosten. Heb je betaald via in3 of lease dan rekenen wij € 200,- + de transactiekosten van de betaalmethode (deze worden per klant berekend dus staat niet vast maar zijn maximaal € 75,-)

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Niet het antwoord op je vraag gevonden? Stel je vraag per e-mail aan onze klantenservice (info@premiumscooters.nl) of bel ons tijdens openingstijden op 055-312 35 03. Je kunt ons ook een whatsapp sturen tijdens openingstijden (06-22619678) We beantwoorden je vragen graag.