Met de Killerbee Electrica tour je geruisloos!

De Killerbee Electrica is het nieuwste model van Killerbee. De Killerbee Electrica is lekker ruim, en heeft alle luxe aan boord om comfortabel veel kilometers te gaan maken. Zo is er een LG Lithium accu aanwezig, fraaie LED verlichting met dagrijverlichting, een mooi groot luxe digitaal dashboard, verstelbare schokbrekers, en een krachtige BOSCH motor van topkwaliteit! De Electrico is leverbaar als een 25km snorscooter ( zonder helmplicht ) en als een een 45km bromscooter ( met helmplicht )

Leverbaar in diverse kleuren

De Killerbee Electrica is leverbaar in maar liefst vijf populaire kleuren. Deze bestaan uit de Nero (glans zwart), Nardo Grey (glans grijs), Argento Opaco (mat zilver), Kameleon (mat kameleon) en Nero Opaco (mat zwart).

Moderne techniek

De Killerbee Electrica is voorzien van een sterke 2000 Watt Bosch motor. Deze is van de beste kwaliteit en ook nog eens onderhoudsvrij! Op het grote digitale dashboard is onder de snelheid af te lezen, het accupercentage en een buitentemperatuurmeter. Op een moderne elektrische scooter hoort natuurlijk LED verlichting. De Electrica is voorzien van een fraai smoke LED achterlicht en een koplamp met LED en dagrijverlichting.