Schade

Heeft je scooter schade opgelopen? Bij Premium Scooters ben je aan het juiste adres voor schadereparatie aan je scooter. Onze professionele vakmonteurs hebben ervaring met vrijwel ieder merk en model scooter en kunnen de schade in de meeste gevallen vakkundig en feilloos herstellen.

Meld de schade bij je verzekering

Meld de schade en stuur het ingevulde schade-formulier naar je verzekeringsmaatschappij.

Meld de schade bij ons

Meld de schade bij ons via info@premiumscooters.nl in verband met drukte zijn wij telefonisch NIET bereikbaar.

Schadetaxatie

Nadat de scooter bij ons is geïnspecteerd maken we een taxatie en mailen we deze naar je toe. Aan de hand van de schadetaxatie gaat de verzekering beslissen of je scooter gemaakt kan worden of dat er een expert naar moet kijken. Bij een schadetaxatie van € 500,- en hoger moet er een expert langskomen om de scooter te inspecteren.

Schadereparatie

Schadereparatie aan je scooter vindt altijd plaats in onze werkplaats. Je kunt de scooter naar onze vestiging brengen of bij je thuis laten ophalen. In dat geval worden er voorrijkosten in rekening gebracht. Wanneer je scooter is verzekerd tegen schade, kunnen de kosten in de meeste gevallen op de verzekering worden verhaald. Is je scooter niet verzekerd tegen schade, dan wordt in overleg met onze monteurs bekeken wat er wel of niet gerepareerd kan worden. Onze monteur zal een prijsopgave maken waarna je zelf bepaalt welke reparaties je wilt laten uitvoeren.

Expertisekosten

Mocht je beslissen om de schade niet te laten repareren, dan brengen wij € 75.- aan expertisekosten in rekening.

Voorrijkosten

Bij onderhoud, schade of reparatie is het mogelijk dat wij de scooter bij je ophalen. Hier rekenen wij voorrijkosten voor. Deze kosten zijn afhankelijk van de plek en het tijdstip. Helaas is het voor ons niet altijd mogelijk om je scooter direct op te halen. Om teleurstellingen en/of ongemakken te voorkomen raden wij daarom ook aan om lid te worden bij de ANWB. Deze staan 24×7 voor je klaar om je scooter direct op te komen halen en naar ons toe te brengen. Op deze manier heb je je scooter het snelst terug en kun je weer veilig de weg op.