Scooter reparatie

Scooter reparatie nodig? Dan ben je bij Premium Scooters aan het juiste adres. In de werkplaats staan onze ervaren monteurs 5 dagen per week voor je klaar om een reparatie aan je scooter uit te voeren (uitsluitend op afspraak). 

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van wat er gerepareerd moet worden. Vaak kunnen we je van te voren een goede prijsindicatie geven. Heeft je scooter een kleine reparatie nodig, dan kan onze monteur deze vaak direct uitvoeren. Mochten er onvoorziene kosten aankomen dan neemt de monteur altijd eerst contact met je op om dit te bespreken.

Afspraak

Een afspraak maken voor een reparatie kan via info@premiumscooters.nl door drukte zijn wij telefonisch NIET bereikbaar.

Voorrijkosten

Bij onderhoud, schade of reparatie is het mogelijk dat wij de scooter bij je ophalen. Hier rekenen wij voorrijkosten voor. Deze kosten zijn afhankelijk van de plek en het tijdstip. Helaas is het voor ons niet altijd mogelijk om je scooter direct op te halen. Om teleurstellingen en/of ongemakken te voorkomen raden wij daarom ook aan om lid te worden bij de ANWB. Deze staan 24×7 voor je klaar om je scooter direct op te komen halen en naar ons toe te brengen. Op deze manier heb je je scooter het snelst terug en kun je weer veilig de weg op.