Exclusief leverbaar bij Premium Scooters! Een volledig Sport Uitlaatsysteem voor de Killerbee F31 en F51!

De Killerbee F31 en de Killerbee F51 zijn geheel standaard al prachtige sportief uitziende schakelbrommers. Standaard zijn deze voorzien van een uitlaat die toch wel bescheiden klinken. Aangezien we ontzettend veel aanvragen hebben gekregen voor een andere uitlaat hebben wij zelf een geheel nieuw uitlaatsysteem ontworpen!

Onze uitlaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en passen perfect onder de Killerbee F31 en Killerbee F51. Wij hebben gebruik gemaakt van de originele bevestigingspunten zodat je verzekerd bent van een degelijk systeem. Daarnaast zijn deze uiteraard voorzien van een katalysator en lambdasonde zodat er absoluut geen storingen optreden in het motormanagement systeem.

Wij hebben gebruik gemaakt van een demper die in diverse prachtige sportieve kleuren leverbaar zijn. Daardoor is het mogelijk om je Killerbee schakelbrommer echt te customizen! De demper is gefabriceerd van aluminium waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. 

Waarom kiezen voor een andere uitlaat

Met ons Sport Uitlaatsysteem zal je Killerbee Schakelbrommer veel ”voller” (harder) klinken wanneer je deze start en aan het rijden bent. Uiteraard zijn de looks ook belangrijk en je maakt je Killerbee schakelbrommer absoluut unieker.

Wat kost een Sport Uitlaatsysteem

Een op maat gemaakte uitlaat voorzien van een demper in jouw gewenste kleur kost € 299,- dit is uiteraard inclusief montage en aanpassen van de software. Op dit moment verkopen wij ons uitlaatsysteem alleen in combinatie van een nieuwe Killerbee schakelbrommer. Mocht je toch wel erg graag een andere uitlaat onder je Killerbee F31 of Killerbee F51 willen hebben stuur ons dan een e-mail om de mogelijkheden te bespreken.

Killerbee schakelbrommer custom uitlaat Oranje / Carbon

Uitlaten Killerbee F31

Killerbee F31 uitlaat Oranje / Carbon

Killerbee F31 uitlaat Titanium / Carbon

Killerbee F31 uitlaat Zwart / Carbon

Killerbee F31 uitlaat Iridium / Carbon

Killerbee F31 uitlaat Carbon

Killerbee F31 uitlaat Titanium

Killerbee F31 uitlaat Mat Zwart

 

Uitlaten Killerbee F51

Killerbee F51 uitlaat Oranje / Carbon

Killerbee F51 uitlaat Titanium / Carbon

Killerbee F51 uitlaat Zwart / Carbon

Killerbee F51 uitlaat Iridium / Carbon

Killerbee F51 uitlaat Carbon

Killerbee F51 uitlaat Titanium

Killerbee F51 uitlaat Mat Zwart

Killerbee F51 Nardo Grey voorzien van ons unieke uitlaatsysteem

Kan ik deze uitlaat bij jullie bestellen?

Op dit moment verkopen wij het uitlaatsysteem alleen in combinatie met een nieuwe Killerbee schakelbrommer. In de toekomst komt er wel de mogelijkheid om deze los te bestellen.